Bijzonder nieuwbouwproject in Gouda

De Jachtvijver wordt gebouwd in de nieuwe woonwijk Westergouwe, ten westen van Gouda. In Westergouwe worden circa 4.000 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Westergouwe wordt uiteindelijk een complete wijk met woningen, een eigen natuur- en recreatiegebied van 45 hectare en alle voorzieningen die u in een woonwijk verwacht. In 2015 is gestart met de realisatie van de woningbouw in Westergouwe waarbij de eerste woningen in 2016 zijn opgeleverd. Westergouwe wordt een wijk voor iedereen. Van starters en gezinnen tot singles en senioren. In de wijk komen uiteindelijk alle soorten nieuwbouwwoningen: eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, appartementen en vrijstaande woningen.

De 12 woningen van de Jachtvijver worden gerealiseerd op eiland 1 en liggen in een halve maan rond de historische vijver. Wilt u op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject? Meld u dan nu aan als geïnteresseerde en ontvang regelmatig een nieuwsbrief met het laatste nieuws.

Direct aanmelden

 

Gouds Genieten

Aan de Jachtvijver zit u dichtbij de bruisende binnenstad van Gouda met alle fijne hotspots! Of het nu gaat om lekker eten & drinken, shoppen of een dagje cultureel doen… U vindt het straks allemaal op fiets- en loopafstand van de Jachtvijver. Hieronder een paar mooie plaatjes gemaakt door Gouds Genieten. Bezoek deze fijne site voor meer leuke plekjes in Gouda en omgeving.