12 Twee-onder-één-kapwoningen

Houdt u van rust en comfort? Dan bent u aan de Jachtvijver helemaal op uw plek. Hier worden straks 12 luxe twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. De woningen zijn verdeeld over drie woningtypes waarvan we er twee uitlichten.

Woningtype B
Ter inspiratie ziet u hierboven een interieurimpressie van de royale keuken van type B. De keuken is steeds meer het kloppend hart van een woning. In de aangrenzende erker is het goed toeven voor familie en vrienden terwijl u de maaltijd bereidt. Tussen het kook-en woongedeelte is plaats voor een ruim bemeten eettafel. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de tuin die helemaal doorloopt tot aan de vijver.

Op de eerste verdieping is ruimte voor drie (slaap)kamers, een luxueuze badkamer en een separaat toilet. De tweede verdieping is een ruimte met veel mogelijkheden. In de inspiratieplattegrond is hier de master bedroom gesitueerd en een afgesloten ruimte voor wasmachine en droger. Heeft u hier liever een kantoor of sportruimte? De mogelijkheden zijn legio.

Bekijk hier de Inspiratieplattegrond

Woningtype D

Ook woningtype D is lekker ruim opgezet. In de keuken is de werkruimte opgesteld in een hoekvorm. Kookt u graag en heeft u regelmatig gasten? Door de eettafel in het hart van de keuken te plaatsen blijft u in contact met uw huisgenoten en gasten. De royale woonkamer kijkt uit op de tuin die doorloopt tot aan de historische Jachtvijver.

Op de eerste verdieping is ruimte voor drie (slaap)kamers. Prettig als uw kinderen nog thuis wonen of als studeerkamer. De indeling van de luxe badkamer met toilet op deze verdieping kunt u ook naar eigen voorkeur bepalen. De tweede verdieping is een ruimte met veel mogelijkheden. In dit voorbeeld is de master bedroom hier gesitueerd, is er ruimte voor een tweede badkamer en een afgesloten gedeelte voor wasmachine en droger. Wilt u het helemaal anders? Geen probleem, er kan heel veel.

Bekijk hier de Inspiratieplattegrond

De grootste pluspunten op een rij:

  1. Tussen 152 en 175 m² woonoppervlakte
  2. Eigen garage
  3. Minimaal drie slaapkamers
  4. Veel indelingsvariatie en keuzemogelijkheden
  5. Een privétuin grenzend aan de vijver
  6. Te koop vanaf € 455.000,- v.o.n.

Interesse in een koopwoning in Gouda?

De verkoop is gestart. Op de pagina Downloads treft u alle informatie aan die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. Klik hier om direct naar het online inschrijfformulier te gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan in als geïnteresseerde via onderstaand formulier.

Pagina:
[]